Kyseessä ovat Helix Aperta -lajin etanat, joissa on tyypillinen valkoinen korkki. Ne ovat erittäin kysyttyjä etanoita ja niitä pidetään herkullisena ruokana koko Apuliassa, ja ne ovat monien perinteisten ruokien kohteena. Yksi yleisimmistä variaatioista on seuraava: etanat pestään, korkki poistetaan ja ne liotetaan vedessä. Kattilassa kuullotetaan runsaasti viipaloitua sipulia ekstra-neitsytoliiviöljyssä; sen jälkeen lisätään suolaa, pippuria, hyvin valutetut etanat ja muutama laakerinlehti. Kypsennetään kovalla lämmöllä, ja kun öljy alkaa jälleen nousta pinnalle, kaadetaan lasillinen roseviiniä ja annetaan sen haihtua. Mausta suolalla ja tarjoile kuumana.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnolliset etanat, joista on jo poistettu epäpuhtaudet, valmiina kulutettavaksi
Alennuskausi: saatavilla ympäri vuoden
Pakattu 1 kg - 5 kg laatikoihin.
Minimitilaus: 500 kg
Korianterinsiemenet ovat maailmanlaajuisesti arvostettu mauste, käytössä vain pippurin jälkeen. Näitä siemeniä kasvatetaan ja käsitellään ympäri maailmaa, ja Egypti on merkittävä tuottaja. Korianterinsiemenet tarjoavat lämpimän, paksun ja aromaattisen maun, jota käytetään yleisimmin jauhettuna. Ne ovat kulmakivi intialaisessa keittiössä, lisäten annoksiin makeutta ja mausteisuutta. Indonesialaisessa ruoanlaitossa korianteria käytetään tempeh-resepteissä ja papuruoissa. Siemenet nostavat kaalin, maissin, chutneyt ja lisukkeet, ja niitä käytetään myös vihannesten säilömiseen, mikä tekee niistä monipuolisen lisän mihin tahansa keittiöön.
Kosteus<5%
Ei hiekkaa
Suolapitoisuus<2%
Väri: Musta tai Ruskea
Paino: 80-100kpl/kg tai 160-200kpl/kg
Koko: 4.5-7.5cm
Säilyvyysaika: säilytetään viileässä, kuivassa paikassa huoneenlämmössä, jotta säilyy 2 vuotta
Ei sokeria, ei säilöntäaineita eikä kemikaaleja. Ravinteet ovat helpommin ihmisten imeytymätävissä.
Mace on meille rakas ja siitä on tullut Muzirisin ikoninen mauste. Macis (mace englanniksi) on muskottipähkinän punainen kuori, joten niiden maut ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuitenkin macis on paljon herkempää ja hienostuneempaa suussa, ja se tuo mukanaan mäntyisiä ja makeita vivahteita. Sitä käytetään pieninä määrinä, joko hienoksi hakattuna tai suoraan infusoituna valmistuksiisi.
Alkuperä: Banda-saarten, Indonesia
Laatu: kukat, Erikois, Punainen-Oranssi
Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina.
Tarjoamme seuraavan valikoiman:
valkoinen/vihreä
erilaisia pituuksia ja halkaisijoita
Varsia
Paloja ilman kärkiä (keskipalat)
Paloja kärjillä (kärjet & palat)
Kärjet
Paprika, jota yleisesti kutsutaan "makeaksi chiliksi", on mauste, joka on peräisin chilistä, joka kuuluu samaan perheeseen kuin paprika, kuivattu ja jauhettu hienoksi jauheeksi.
Sen kirkkaan punainen väri ja yleensä hyvin mieto potku tekevät siitä valikoidun ainesosan, jota käytetään monissa keittiöissä, erityisesti Maghrebissa, Portugalissa ja Itä-Euroopan maissa.
Se on yllättävä mauste, jolla on monia ominaisuuksia; sitä käytettiin jopa lääkinnällisiin tarkoituksiin asteekkien ja mayojen toimesta.
Rikas vitamiineista ja mineraaleista, se auttaa torjumaan flunssaa talvella. Etu, josta on vaikeaa luopua, kun sitä on kerran kokeillut.
Mutta ennen kaikkea se on maistettava, jotta sen ymmärtää!
Nettopaino: 50 g
Alkuperä: Espanja
Spirulina, luonnollinen ravintolisä, on sininen levä, joka on rikas proteiineista, raudasta ja B12-vitamiinista. Suositellaan väsymyksen ja kasvissyöjille.
Simpukka on kaksiosainen (kahdesta kuoriosasta muodostuva) äyriäinen, joka elää rannoillamme. Tämän äyriäisen kulutus tuo mukanaan mineraaleja, kuten jodia, rautaa, kaliumia, natriumia, magnesiumia ja kalsiumia, jotka auttavat hermoston ja lihasten toiminnassa.
Pyyntialue: Pohjois-Atlantti - FAO-alue 27
Sheavoi on rasva, joka on uutettu Afrikan sheapuun keltaisesta pähkinästä. Se on raakana norsunluun värinen ja sitä värjätään yleisesti keltaiseksi borututu-juurella tai palmuöljyllä. Sitä käytetään laajalti kosmetiikassa kosteusvoiteena, voiteena tai emulsiona. Sheavoi on syötävää ja sitä käytetään ruoanvalmistuksessa joissakin Afrikan maissa.
Yritys tuo maahan, vie ja myy tukkumyyntinä erilaisia maapähkinöitä – raakoja maapähkinöitä leivontaa varten, raakoja maapähkinöitä teollisuudelle, blanshattuja maapähkinöitä, kuorittuja maapähkinöitä, paistettuja maapähkinöitä.
Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Meidän Caracol Canário - Helix Cepaea -valikoimamme on valkoinen, brodeerattu, kestävä ja lihaksikas. Ne eivät ole peräisin intensiivisestä viljelystä, vaan kerätään luonnollisesta elinympäristöstään ja valitaan sekä sertifioidaan laadun ja tuoreuden takaamiseksi.
Säilytämme niitä kontrolloidussa lämpötilassa säilyvyyden varmistamiseksi.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnollisia, kuivia, puhtaita ja puhdistettuja etanoita, valmiita syötäväksi
Saatavilla ympäri vuoden.
Pakattu 1 ja 5 kg:n verkkoihin.
Lähetykset lavalla ja jäähdytetty kuljetus Italiassa ja Euroopassa
Minimitilaus 800 kg.
Theba Pisana -etanat ovat valkoisia, kuivia ja lihaksikkaita.
Ne kerätään luonnollisesta elinympäristöstään, valitaan ja sertifioidaan laadun ja tuoreuden takaamiseksi. Säilytämme niitä hallituissa lämpötiloissa säilyvyyden varmistamiseksi.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnollisia etanoita, joista on jo puhdistettu ja huuhdeltu, valmiita syötäväksi
Saatavuusaika: Toukokuu/Elokuu
Pakkaus verkko- tai kangaspusseissa 1 kg
Lavapaketoinnit koko Italian ja Euroopan alueella kylmäkuljetuksena
Minimitilaus 800 kg
Vaaleanpunainen suola on suolaa, joka kerätään Himalajan juurella sijaitsevista kaivoksista.
Tuloksena meriveden haihtumisesta miljoonia vuosia sitten, Himalajan vaaleanpunainen suola on saasteilta suojattu raaka-aine, poikkeuksellinen tuote, joka on pysähtynyt aikaan.
Sen maku on miedompi kuin merisuolalla ja sen vaaleanpunainen väri tekee siitä valikoidun ainesosan. Sen kyky olla kostumatta mahdollistaa sen käytön suolamyllyissä vaivattomasti.
Sen mineraalipitoinen koostumus on sen pääasiallinen hyve. Itse asiassa tämä suola on hyvin vähän käsitelty.
Himalajan vaaleanpunainen suola tunnetaan myös sen ravitsevista ominaisuuksista iholle, kun sitä käytetään kuorintana.
Nettopaino: 50 g
Alkuperä: Pakistan